İlk gününde GSM bayilerine uğrayanların çoğu memurlar oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2008 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cepte numara taşıma uygulamasının ilk günü bayram havasında geçti. Uygulamanın ilk gününde bayilere uğrayanların çoğu memurlar oldu.

CEP telefonu abonelerinin numarasını değiştirmeden başka operatöre geçebilmesine olanak sağlayan ?numara taşıma' uygulaması dün başladı. Uygulamanın ilk günü numaralarını taşımak isteyenlerin çoğunluğunu işçi devlet memurları oluşturdu. Cep telefonu numarasını değiştirmeden başka operatöre geçmek isteyen aboneler, geçiş yapacağı GSM operatörlerinin bayilerine başvurularını dün yaptı. GSM operatörleri, talepleri değerlendirerek en fazla 6 gün içinde sonuçlandıracak. Fransa'da ise bu süre bir ayı buluyor. Numara taşıma uygulamasıyla birlikte müşteri kapmak isteyen cep telefonu bayilerinde ilk gün bayram havasında geçti. Pazar günü olmasına rağmen sabah erkenden mağazalarını balonlarla süsleyen bayi çalışanları, numaralarını taşımak için başvuran vatandaşları da çeşitli hediyelerle karşıladılar.

CADDEDE KONSER

TURKCELL ise Bağdat Caddesi'nde Ferhat Göçer, Gülşen, Bengü, Zeynep Casalini, Sarp Apak ve Murat Boz gibi ünlü isimlerin katıldığı bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında yapılan çekilişle telefonlar ve kontörler katılımcılara hediye olarak dağıtıldı. EKONOMİ SERVİSİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber